pondělí 14. dubna 2014

KAŽDÝ OKAMŽIK NÁM PŘINÁŠÍ MOŽNOST SE OTEVŘÍT ZDROJOVÉ (NABÍJEJÍCÍ) ENERGII


Často mi říkají moje milé cvičenky: „ty nás tak dobíjíš“! Místo skákání dva metry vysoko pociťuji tlak a zodpovědnost.  Já sama se snažím již několik let žít život tzv. zevnitř, tedy snažím se osvobodit od závislosti na druhých v jakémkoliv směru. Snažím se nedávat druhým zodpovědnost za svůj život, dávám ho sobě. Zodpovědnost za druhé nemáme, protože tím by jedna strana svou moc ztratila a druhá ji automaticky nad druhým získala. To není rovnováha, kterou bych chtěla ve vztazích s mými cvičenkami prožívat. Kdo to tak má nastavené, takový vztah není založen na harmonii a svobodě.

Na závěrečných relaxacích a někdy i mimo ně svým holkám připomínám, že pouze ony mají tu moc tvořit a tedy i dobíjet svůj život, sebe. Já jsem pouze prostředníkem, já jim mohu pomáhat se otevřít tomuto procesu tvoření svého života. Přirovnám to k baterce, která je vybitá. Když ji dám do nabíječky a tu dám do zásuvky, tak se za chvíli nabije. Představte si, že vy jste ta vybitá baterka a hledáte formy dobití, tedy různé zdroje energie, které vás podporují, zvyšují vaše vibrace, dávají křídla a tak si najdete např. moji hodinu zumby (nabíječka). Díky tomu, že se dostatečně otevřete energii, která na hodině panuje, zastrčíte nabíječku do zásuvky a pak jen sajete z tohoto zdroje energii, která je pro všechny k dispozici neomezeně. Elektřina je v této podobě radost z pohybu, nadšení, výskání, váš vlastní prožitek daného okamžiku. Takto se můžete nabíjet a získávat potřebnou energii kdekoliv, jakkoliv, s kýmkoliv, aniž byste se odpojili od sebe, od své vnitřní síly a zodpovědnosti.  To, jak silná bude pohonná hmota (elektřina), závisí už jen na každém z nás. Nevzniká pak žádná závislost ať na osobě či činnosti. Je to velmi osvobozující.

DĚKUJI, ŽE MOHU POMÁHAT MÝM CVIČENKÁM SE OTEVŘÍT ENERGII, KTERÁ JE NABÍJÍ. DĚKUJI, ŽE MOHU POMÁHAT MÝM CVIČENKÁM NAJÍT SVOU VLASTNÍ MOC, PROTOŽE TAM KDE JE MOC, TAM NENÍ NE-MOC. DĚKUJI, ŽE MOHU POMÁHAT MÝM CVIČENKÁM NAJÍT CESTU K VLASTNÍ ZODPOVĚDNOSTI ZA SVŮJ ŽIVOT. DĚKUJI, ŽE MOHU SVÝM VLASTNÍM PŘÍKLADEM UKAZOVAT, JAKÝM ZPŮSOBEM ENERGII ZÍSKÁVAT A JAKÝM ZPŮSOBEM JI UDRŽOVAT.

www.primazumba.cz …radost z pohybu, pohlazení po těle i po duši, zábava a efektivnost v jednom...


Žádné komentáře:

Okomentovat